PinterEDU edukacija

edukacijski portal

O autoru

 

tp

Tomislav Pinter, sveučilišni specijalist upravljanja projektima, fondovima i programima Europske unije, suosnivač CORE-Centra za održivi razvoj i edukacije.

Nakon završetka Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer financije,  karijeru 1999. godine započinje u financijskom sektoru u sustavima stambene štednje i  bankoosiguranja, a iskustvo s poduzetnicima stječe radom u HBOR-u, Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak, kao stručni suradnik za kreditiranje.

Od 2006. godine djeluje kao samostalni konzultant i trener.

Od 2008. do 2014. godine radio je kao certificirani konzultant Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, specijaliziran za savjetovanje u organizaciji prodaje, razvoj poslovanja malih i srednjih poduzeća te izradu investicijskih i poslovnih planova. Kao edukator sudjelovao je u različitim edukativnim programima, organiziranim od strane ministarstava, razvojnih agencija, zaklada i privatnih tvrtki.

U poduzetničkom segmentu specijalizirao je savjetovanje poduzetnika u razvoju poslovanja te kao konzultant sudjelovao u različitim fazama razvoja poduzetničke ideje, od izrade poslovnog plana do praćenja poduzetnika u pregovorima za dobivanje kredita i jamstava kod financijskih institucija. Od 2013. godine sudjeluje kao edukator u programu Zaklade Hanns Seidel “Menadžment lokane uprave”.

2014. godine sudjeluje u osnivanju CORE-Centra za održivi razvoj i edukacije, udruge koja za cilj ima neprofitno savjetovanje i povećanje razine informiranosti hrvatske javnosti o prilikama koje donosi članstvo Hrvatske u Europskoj uniji.

2015. godine završava poslijediplomski specijalistički studij na Fakultetu političkih znanosti “Prilagodba EU, upravljanje projektima fondovima i programima Europske unije”.

Od studenog 2015. godine radi kao stručni savjetnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU u upravi za provedbu operativnih programa i međunarodnih instrumenata.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: